Ce vor femeile de la un bărbat

Ar fi fost nedrept atât față de mine, cât și față de voi să scriu despre ce vor femeile la general. În primul rând, pentru că nu aș fi terminat de scris prea curând, iar în al doilea rând pentru că nici noi, femeile, nu știm ce vrem. Nu tot timpul.

Ni se reproșează că ne schimbăm atitudinea cum schimbă burlacii femeile în pat. Că ne răzgândim fără vreun motiv anume. Că suntem prea sensibile, plângăcioase, afurisite, dificile, certărețe, mereu supărăcioase și răzbunătoare. Alți bărbați ne cred victime, slabe și neajutorate. Materialiste și perverse. Sunt și bărbați care ne urcă pe un piedestal și cred că suntem zeițe. Puternice, frumoase și conducătoare.

Femeile, de fapt, sunt COMPLICATE. Și așa trebuie să rămână!

 Ce vor femeile de la un bărbat
Femeile vor să fie soții și mame. Așa că, dragă domnule, dacă dacă dai peste una care visează la o casă și la doi-trei plozi fă un pas în spate. Adică, pe înțelesul tuturor, gândește-te dacă tu vrei să-ți asumi angajamentul. Nu spun că ar trebui să te gândești la căsătorie după prima cafea în oraș plătită, evident, de tine (doar știi că suntem materialiste și profitoare), dar nu mi se pare normal să te joci cu mintea ei doar pentru că e bună. La suflet, să zicem. Dacă ești golănaș și îți place viața, las-o în pace. Vă e mai bine despărțiți. Decât să îi auzi crizele de isterie și frustare, mai degrabă cauți altceva. E în beneficiul tău.

Femeile vor să fie scoase. În general…din casă. În particular….la plimbare, la un film, la munte sau la mare, la prieteni, la grătare (fetele nu mănâncă doar salate, dragilor). Asta nu înseamnă că îți lustruiești trofeul și îl pui să stea frumos pe bancheta din spate a mașinii. Femeia nu este un trofeu. Dacă o vezi așa, ești limitat! Cu femeia de lângă tine te poți mândri, o poți diviniza, o poți certa și pedepsi. Dar nu o deții. Dacă nu e a ei, cum ar putea vreodată să fie a ta? Înțelegi ce spun?

Femeile vor să fie alintate și să se simtă apreciate. E așa greu să cumperi din când în când o floare? Știu că 20 de lei nu a omorât pe nimeni. Dacă nu muncești, cere de la părinți!!!

Femeile au nevoie să audă că sunt frumoase, sexy și deștepte. Nu trage concluzia că femeile sunt narcisiste prin definiție. Doar unele sunt. Femeile vor să audă aprecieri și laude nu pentru a se umfla în pene ca un mascul în călduri, ci pentru a ști că încă îl mai atrag pe cel de lângă ele. O femeie neapreciată e o femeie care va fuge mai târziu. Spre altul.

Femeile au nevoie de stabilitate. De orice fel. Unele sunt îngrozite că vor ajunge să țină casa singure, altele că nu vor mai fi răsfățate cu inele, mașini și rochii de la Milano. Cele mai multe sunt speriate că într-o zi vor fi înșelate, că nu vor putea ierta și că vor renunța.

Femeile au nevoie de spațiu. Cei care ne-ați crezut sufocante, aflați că sunt și femei de gașcă pe lumea asta. Important e să le găsiți și să nu le transformați voi în obsedate. Sunt femei care știu că job-ul e job, familia e familie, iar salonul de cosmetică e salon de cosmetică. Sunt femei care au grijă de ele, tot pentru voi. Ca să le iubiți. Pleacă la suc cu fetele timp de două ore pentru ca și voi să stați cu băieții la un meci. Acestea sunt femeile independente de care însă fug bărbații.

Femeile au nevoie de iubire. Chiar și după ce ți-au născut copiii. După ce le-au apărut vergeturi, iar pielea le atârnă inestetic. Femeia vrea să o iubești așa cum ți se dăruiește. Intreagă. Vrea să simtă că e a ta.

Femeile vor să fie ascultate și înțelese. Nu vor să fie repezite, bruscate verbal și luate peste picior. Vor să negocieze, să facă compromisuri și sacrificii. Dar nu singure, cu fața la un zid.

Femeile au nevoie de sex. Vai!!! V-am oripilat? O femeie nesatisfăcută e mai rea decât o femeie înșelată.

Femeile vor să o facă lată. Acestea sunt preferatele voastre. Fetele dezinhibate care strigă alfabetul în club. Care vă ating ușor, iar voi vă simțiți bărbați. Ele nu vor decât să experimenteze, să savureze și apoi să uite. Să nu trăiți cu sentimentul că se vor îndrăgosti de voi. Vă vor uita îndată ce și-au tras fusta pe șolduri. Câștig de ambele părți.

Femeile vor să fie burlace. Ce? Numai bărbații au voie? Sunt și femei care nu vor familie. Nu ne interesează motivele, ci cum procedăm! O femeie nehotărâtă e la fel de rea ca un bărbat indecis. Adică nu vei face casă cu ea niciodată. Nici măcar cu forța. La ea nu merg fazele cu testele de sarcină pozitive.

Mă opresc aici cu înșiruirile, nu pentru că am epuizat nevoile femeilor, ci pentru că am încredere că ați prins ideea din zbor.

O femeie se ține alături. Depinde cum și cât vrea ea.

Un gând despre “Ce vor femeile de la un bărbat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s