Dans in doi

Era început de septembrie. M-am ciocnit de ochii tăi într-un mod ciudat. Nu prea zâmbeai de felul tău, dar aveai niște riduri destul de îndrăznețe. Era ca și cum fiecare rid spunea o poveste despre pașii tăi. Apoi au fost mâinile tale. Frumoase și elegante. Mă uitam la tine și trăiam. Într-un mod temător și străin.

M-ai lăsat să fiu copil. Liber. Să cresc, să râd cu gura până la urechi. Să fiu altcineva. Să fiu eu….împăcată cu mine.

Am jucat amândoi roluri pe care nu cred că le vom înțelege vreodată. Nici nu am avea cum din moment ce scenariul nu era scris de noi. Cel puțin așa am crezut atunci. Te-am lăsat să intri, să vorbești, să fii cu mine, să iubești. Aveam nevoie de tine mai mult decât îți poți imagina. Acum închid ochii și te văd mai bine ca niciodată.

Am fugit spre tine fără să mă uit înapoi. Am bătut la o ușă pe care o credeam închisă și am intrat. M-am așezat lângă tine și am devenit doi. Într-un dans agitat, fără reguli și pași, doar improvizații și prezent.

Mi-am permis luxul să mă îndrăgostesc de tine. Trebuia să știu atunci că sufletul va așteapta iertarea mea. Iertare dură ca o pedeapsă. Uneori iertarea nu vine oricât de mult te-ai zbate într-un ocean cu deziluzii. Iertarea nu este pentru oricine. Nu are aceeași aromă și nici formă. Iertarea e un fel de victorie pentru o viață întreagă. Să știi să te ridici, să uiți și să iubești din nou.

Te-am respins și dorit în același sărut pe frunte. Te-am alungat, am plâns, am negat. Am fost defectă. Acum e doar final. Și tu simți la fel?

2 gânduri despre “Dans in doi

  1. Tu zici că e doar final, dar să ştii că unele lucruri, dacă le-a fost hărăzit să se „întâmple”, pentru că nimic nu e întâmplător, nu sunt niciodată sfârşite, încheiate.

    • Buna Camelia si bine ai venit pe blog,

      Stii ca e final atunci cand simti ca povestea lui sau a ei (a sufletului de langa tine) e alaturi de o alta jumatate. Nu te poti lupta decat cu tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s